NMF Industries gør unik investering i forøget kapacitet

NMF Industries er nu klar til, at kunne præsentere vores helt nye investering – en LVD Easy Form bukkemaskine. Denne helt nye bukkemaskine vil kunne bukke emner, der er noget større end vi hidtil har været i stand til.

Som en af de få i Danmark kan den nye LVD Easy Form bukke emner, der er helt op til 6,1 meter lange mod en tidligere kapacitet på 4,5 meter. Vi kan nu tage nogle helt andre og større emner ind, som kan bukkes i helt nye dimensioner og med nyeste teknologi.
Bukkemaskinen har et automatisk vinkel moniteringssystem, der tilpasser sig efter real-tiden, og dermed sikrer os en meget præcis og konsistent bukning af emnerne. Vinkelmålingssystemet består af to laser scannere, som er med til at garantere den ønskede vinkel fra første bukning.
Det er nu også muligt for os med offline programmering af emnerne, hvilket vil være med til at sikre os et bedre flow, og dermed mindske fejl i processen. Vores nye investering kan bukke emner i aluminium, rustfrit stål og sort jern.

Vi er i øjeblikket i gang med at få maskinen på plads, og vi vil derfor have produktionsstart på den nye maskine lige efter påske.
Vi glæder os meget til at kunne tilbyde jer nye bukkede emner, nu i helt nye dimensioner!

Rigtig god weekend fra NMF Industries!


Send gerne jeres forespørgsel til:
tilbud@nmf.dk