Pladebearbejdning

NMF Industries er specialist i højteknologisk pladebearbejdning i alle former for metaller til industrien og byggebranchen.

Vi råder over en avanceret maskinpark til laserskæring, stansning på både eksenterpresser og CNC-styret revolverstansning, samt kantbukning med flere typer kantpressere. Vores maskinpark rummer således alle typer moderne værktøjer, svejseanlæg m.m. til effektiv bearbejdning af stål, RF og aluminium, og vi er naturligvis godkendt til selv at udføre NDT. Vi opdaterer løbende vores maskinpark, og har i 2017 investeret i en 8 KW fiberlaser. Det er en af markedets hurtigste fiberlasere, der kun øger vores kapacitet yderligere. Den har en imponerende skærehastighed, er langt mere miljøvenlig end CO2-lasere og giver mulighed for at arbejde i både stål, aluminium, RF, kobber og messing.

Serieproduktion
Hos NMF Industries er vi specialiseret i serieproduktion, og med egen produktion i Kina er vi desuden gearet til internationale opgaver i både små og store serieproduktioner, og til yderst fordelagtige priser. Via vores amerikanske set-up kan vi færdiggøre og lagerføre produkter til levering på det amerikanske marked.

Dokumenteret kvalitet
Hos NMF Industries stræber vi altid efter at levere en høj og ensartet kvalitet til den ønskede leveringstid. Kvalitet, dokumentation og sporbarhed er for os en naturlig forudsætning for at være leverandør til selv de mest krævende brancher.

Vores sites i DK og Kina er begge certificeret efter ISO 9001:2008 og EN1090-1 EXC3, hvilket er en blåstempling af vores kvalitetsledelse og interne processer.
Udover ovenstående certificeringer, har vores mangeårige samarbejde med større spillere i vindmølleindustrien bevist, at vi kan tilpasse os til strengere og strengere krav.

Vi leverer i dag til mange forskellige industrier, heriblandt;
• Vindindustrien
• Offshore industrien
• Maskinindustrien
• Auto- og aircraft industrien
• Byggebranchen
• Facadeløsninger