2D og 3D rørlaserskæring

Hele processen i én arbejdsgang!

En besparelse på op til 50% af det normale tidsforbrug på en række værkstedsopgaver – lyder det for godt til at være sandt?

QuickTube er Skovsager Groups erfarne specialist i traditionel rørlaserskæring såvel som avanceret 3D rørlaserskæring.

3D rørlaserskæring sikrer en helt unik ensartethed og præcision, der giver et effektivt produktionsflow i efterbearbejdningen – og store besparelser i din egenproduktion.

Hos QuickTube ved vi, at 3D rørlaserskæring er fremtidens måde at arbejde i stål og aluminium på. Med den nyeste 3D laserskæringsteknologi overflødiggør vi på én gang flere fordyrende operationer som for eksempel boring, savning, fræsning, undersænkning og stansning.

Nordeuropas største 3D laserskærer
Med vores seneste investering i en af Nordeuropas største laserskærere kan vi nu tilbyde vores kunder helt unikke muligheder, som sprænger de hidtidige grænser for dimensionerne inden for 3D rørlaserskæring.

Vi kan skære de store emner til dit projekt for på vores egen fabrik, og derefter fragte det ud til byggepladserne, hvor de tilpassede emner let samles efter netop dine krav. Det betyder, at du sparer værdifuld tid på forskellige tilpasninger af rør og profiler ude på byggepladsen og i svejsekabinen.

Jo tidligere vi kommer på banen i projektet, desto mere gavn vil arkitekter, byggeherrer og entreprenører have af vores kompetencer og erfaring, hvor vi i fællesskab finde den optimale løsning.

Vores nye laserskærer er en fiberlaser, og kan således skære i kobber og messing. Det betyder, at mulighederne samlet set nærmest er uendelige med den maskinpark, vi har nu.

Vi har gjort det nemt at levere kvalitet
Når vi leverer delene til større rammer og konstruktioner, har vi mange års erfaring i at tænke brugervenlighed og effektivitet ind i projektet. Vi graverer ID-nummer i enkeltdelene, så det er nemt for svejserne at samle. Med tappe-løsninger sikres solid og effektiv samling af plade- og rørdele, eventuelt understøttet af indgraverede vejledninger. Så bliver det ikke nemmere!

QuickTube A/S leverer i henhold til EN1090-1 med tilhørende sporbarhed og dokumentation. Vi har desuden en certificering i ISO 9001:2015.


En verden af muligheder 2D og 3D rørlaserskæring

Kontakt os for en rundvisning og en demonstration af mulighederne i dit projekt


Hvorfor rørlaserskæring?

Unik ensartethed og præcision

Med laserskæring er du sikret et 100% ensartet resultat hver gang. Risikoen for skæringsfejl og dermed montagefejl er minimeret, hvilket betyder nemmere efterbehandling og et flottere slutprodukt, som du kan være stolt af at levere til dine kunder.

Du får altid præcise hjørner og kanter, der gør det til en nem sag at samle de bearbejdede emner. Som nogle af de eneste i landet har vi desuden mulighed for at tilkoble en catcher, således at de bearbejdede rør er helt rene for lasersprøjt, og ikke kræver videre bearbejdning når de har forladt produktionen.

Med 3D rørlaserskæring får du uanede muligheder for nytænkning, og løsninger som ikke ville være mulige ved hjælp af 2D laserskæring og de gængse metoder.
Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for med 3D rørlaserskæring. Vi har altid varm kaffe på kanden, og er klar til at overraske dig med pris såvel som kvalitet. Vi kommer også gerne ud til dig og viser et udvalg af bearbejdede emner.

Store besparelser i din egenproduktion

Save, fræse, bore, stanse, gravere… alle disse fordyrende operationer overflødiggøres på én og samme tid med rørlaserskæring i 3 dimensioner.

Processen er enormt tidsbesparende, fordi man undgår flere opstillinger, og sikker fordi præcisionen er i top.

Vi kan blandt andet gravere ID-numre eller certifikater og chargenumre i emnerne når vi har dem i maskinen, eller lave samletegninger for større konstruktioner.

Du kan også lade os levere dit komplette kit-sæt, pakket og sorteret efter dine anvisninger og leveret med for eksempel tappeløsninger eller samle-indgravering for hurtig efterbearbejdning. Så bliver det ikke nemmere!

Vi hjælper dig gerne hele vejen fra idé til produktion. Vores erfarne konstruktører kan altid bistå ved prototyper, konstruktioner eller optegning af egne opfindelser i 3D / 2D.

Effektivt produktionsflow

Rørlaserskæring reducerer gennemløbstiden og produktionsomkostningerne ved at samle mange operationer i én proces.

Det betyder dog ikke, at vi læner os tilbage og nyder den sparede tid. Vi har tværtimod valgt at geare op og køre 24-timers produktion. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder et meget effektivt produktionsflow og korte produktionstider.

Vi bliver selv til stadighed overraskede over mulighederne med laserskæring, og vi siger meget sjældent nej til en udfordring.
Man kan vel nærmest sige, at der er gået sport i at finde nye anvendelsesmuligheder. Med bearbejdning af emner i op til 45 grader med op til 0,1 mm nøjagtighed og et minimum af varmepåvirkning er mulighederne næsten uanede.