Maskinindustrien

I NMF Industries’ fleksible produktion har vi samlet know-how og en maskinpark, der giver maksimal fleksibilitet. Det gør os til en alsidig samarbejdspartner og leverandør, der kan levere fra helt små emner til store, færdige produkter og samlede løsninger, der passer ind i maskinkundens egen produktion.


Supplerer lampekundes egen produktion

Riegens udvikler og producerer et meget bredt sortiment af lamper og belysning – blandt andet til byrum, skoler, industri og kontorer. NMF Industries producerer og leverer dele og komponenter til disse lamper. Der er tale om emner i meget forskellige størrelser, som vi producerer for kunden, fordi produktionen af emnerne ikke passer ind i kundens egen produktion.

Billeder er på vej!


NMF Industries med i hele fødekæden hos Electrolux

For Electrolux, den svenske producent af hårde hvidevarer og husholdningsapparater, har det stor værdi, at NMF Industries varetager hele produktionen og monteringen af tromler til virksomhedens industrivaskemaskiner. Hos NMF laver vi de fleste dele i egen produktion, og vi assisterer kunden med at source og indkøbe de dele, vi ikke selv producerer. Vi udfører både kvalitetskontrol på disse eksterne dele og på den samlede løsning, når vi har monteret delene. Efter produktion, indkøb, montage og færdiggørelse leverer vi det færdige produkt direkte til kundens lager.