One world, one supplier

Skovsager Group er en familieejet koncern med hovedsæde i Danmark. Skovsager Group har et solidt økonomisk fundament, hvilket betyder, at vi altid har været blandt de førende inden for nye teknologier, og løbende har investeret væsentlige beløb i maskiner for at sikre denne førerposition.

Skovsager Group består af højt specialiserede virksomheder, med hver sine kernekompetencer:
QuickTube A/S er en samarbejdspartner med en unik viden og erfaring inden for produktionsoptimering med avanceret 3D rørlaserskæring.
NMF Industries har stor erfaring inden for engineering og højteknologisk pladebearbejdning i alle typer metaller. NMF Industries har selskaber i Danmark, Kina og USA – alle med dansk ledelse. Derfor er NMF Industries gearet til at levere den bedste løsning, uanset om der er tale om enkeltstående udviklingsopgaver eller store serieproduktioner.

Når du vælger Skovsager Group, vælger du samtidigt en leverandør og samarbejdspartner, der kan varetage hele dit projekt fra start til slut. Vores vigtigste opgave er at skræddersy et optimalt produktionsflow til netop dit projekt, så kvalitet, levering og konkurrencedygtige priser giver optimal værdi til din forsyningskæde.

One point of entry
Hos Skovsager Group får du et solidt bagland af dygtige og erfarne leverandører, der i fællesskab løfter dine projekter og sikrer det bedste og mest økonomisk rentable resultat for dig. Det kan både være igennem vore egne selskaber i Danmark, Kina og USA, eller en af vores specialiserede eksterne samarbejdspartnere. På den måde kan vi til enhver tid tilbyde vore kunder den optimale kombination af kvalitet, pris og leveringsvilkår.
Via dette netværk af egne virksomheder og samarbejdspartnere stiller vi dig stærkest, når det gælder viden om og bearbejdning af stål og aluminium.
Vi lægger stor vægt på at samle vores kompetencer, så du har alle fordelene ved ”One point of entry”-filosofien. Altså én samlet projektleder, leverandør og samarbejdspartner, der giver dig en verden af muligheder. En leverandør er således nok til at håndtere dit samlede projekt.

Når projektet går op i en højere enhed
Nærhed, involvering og fælles projektledelse er blandt vores nøgleord for at skabe gode resultater og langvarige kunderelationer. Alt efter aftale og behov leverer vi del-elementer eller færdigproducerede produkter. Vores speciale er komplekse serier såvel som mindre ordrer, som vi producerer hurtigt, fleksibelt og i dokumenteret kvalitet. Vi arbejder altid efter de design- og tolerancekrav vores kunder stiller op, med fuld dokumentation og sporbarhed.

Se vores profilbrochure (PDF 5 MB)

Samarbejde på tværs af 3 kontinenter


Odense, Danmark
QuickTube A/S og NMF Industries er placeret i forbindelse med vores hovedsæde i Odense. I tæt samarbejde yder vores dygtige medarbejdere kompetent rådgivning og en effektiv projektstyring af nationale og internationale projekter. NMF Industries er specialiseret i engineering og højteknologisk bearbejdning af alle typer metaller. QuickTube er førende inden for produktionsoptimering via avanceret 2D og 3D rørlaserskæring.


Iowa, USA
Via vores amerikanske set-up i Iowa kan vi færdiggøre og lagerføre dine produkter til levering på det amerikanske marked.


Ningbo, Kina
Om opgaven skal udføres i Danmark eller på vores fabrik i Ningbo, Kina er sjældent et entydigt valg. Her spiller mængden af lønarbejde, kompleksiteten, transportomkostninger, leveringstid m.m. ind. Du handler altid med Skovsager Group i Danmark, og i tæt samarbejde sikrer vi, at dine produkter bliver produceret på den optimale måde, hvad enten det er i Danmark eller i Kina. Da det er vores egen fabrik, har vi den fulde kontrol over hele processen dvs. vi styrer kvalitet og levering igennem til aftalt tid.