Facader

NMF Industries har stor ekspertise inden for fremstilling af facadebeklædninger i forskellige metaltyper, hvor aluminium er vores absolutte speciale. Vi løser både de helt traditionelle opgaver, hvor gennemafprøvede løsninger er nøgleordet, men vil også gerne udfordres på nytænkende løsninger, hvor vores erfaring og materialekendskab sættes i spil.


Roskilde Rockmuseum

I arkitektens oplæg til Roskilde Rockmuseum var der arbejdet med en fantastisk facade, hvor grundelementet var og er nogle metal-pyramideformer. NMF Industries havde fornøjelsen af, at gøre oplægget til virkelighed i et tæt samarbejde med både arkitekt og bygherre. Dialogen handlede blandet andet om, hvordan vi kunne lave en samling, der skulle svejses, men ikke være synlig i forhold til eloxeringen. Det gjaldt også valg af både aluminium, farve og hele processen omkring eloxering.
For bygherre var der en stor optimering i den specielle og hurtige ophængningsløsning, som NMF Industries gav et bud på. Optimeringen bestod i at spare store mængder tid ude på selve sitet, fordi logistik og montage fungerede optimalt, da de 3000 pyramider i 190 varianter først skulle monteres.


Ny psykiatrisk afdeling
på Vejle Sygehus

NMF Industries har levereret facader til 40.000 m2 behandlingsmiljø på den nye psykiatriske afdeling på Vejle Sygehus.


Water & Wellness Randers

NMF Industries har i tæt samarbejde med arkitekterne gjort idéerne bag facadebeklædningen på Randers nye svømmebad til virkelighed.