QuickTube

QuickTube er specialist i traditionel rørlaserskæring såvel som avanceret 3D rørlaserskæring. 3D rørlaserskæring sikrer en helt unik ensartethed og præcision, der giver et effektivt produktionsflow i efterbearbejdningen – og store besparelser i din egenproduktion.

Hos QuickTube ved vi, at 3D rørlaserskæring er fremtidens måde at arbejde i stål og aluminium på. Med den nyeste 3D laserskæringsteknologi overflødiggør vi på én gang flere fordyrende operationer som fx boring, savning, fræsning, undersænkning og stansning.

Nordeuropas største 3D laserskærer
Med vores seneste investering i en af Nordeuropas største laserskærere kan vi nu tilbyde vores kunder helt unikke muligheder, som sprænger de hidtidige grænser for dimensionerne inden for 3D rørlaserskæring.

Vi kan skære de store emner til dit projekt for på vores egen fabrik, og derefter fragte det ud til byggepladserne, hvor de tilpassede emner let samles efter netop dine krav. Det betyder, at du sparer værdifuld tid på forskellige tilpasninger af rør og profiler ude på byggepladsen og i svejsekabinen.

Jo tidligere vi kommer på banen i projektet, desto mere gavn vil arkitekter, byggeherrer og entreprenører have af vores kompetencer og erfaring, hvor vi i fællesskab finde den optimale løsning.

Vores nye laserskærer er en fiberlaser, og kan således skære i kobber og messing. Det betyder, at mulighederne samlet set nærmest er uendelige med den maskinpark, vi har nu.

Se vores profilbrochure (PDF 4,3 MB)Vi har gjort det nemt at levere kvalitet

Når vi leverer delene til større rammer og konstruktioner, har vi mange års erfaring i at tænke brugervenlighed og effektivitet ind i projektet. Vi graverer ID-nummer i enkeltdelene, så det er nemt for svejserne at samle. Med tappe-løsninger sikres solid og effektiv samling af plade- og rørdele, evt. understøttet af indgraverede vejledninger. Så bliver det ikke nemmere!

ISO 9001:2015 – naturligvis!
QuickTube blev i maj 2017 certificeret efter ISO 9001:2015 og kan som underleverandør levere iht. EN1090-1 med fuld sporbarhed med 3.1 materialecertifikat.