Engineering

Vores ingeniører og teknikere sidder klar til at rådgive og tænke nyt i samarbejde med dit team. Sammen udvikler og omsætter vi gennemtænkte projekter, der er skræddersyet til dine behov. Det er uanset om der er tale om dag til dag teknisk support, eller store komplekse projekter.

Vi tænker blandt andet udvikling, 3D-konstruktion, kost-reduktion, produktionsmodning og værktøjsoptimering ind i projektet – og jo tidligere vi kommer med i projektet, jo bedre kan vi styre opgaven sikkert i mål. NMF Industries bidrager positivt til dit projekt, uanset om du tager os med helt fra idéstadiet, eller om vi bliver koblet på projekter, der skal arbejdes videre med.

Hos os møder du kun teknisk velfunderede medarbejdere, der tilfører dit projekt stor viden inden for pladebearbejdning af aluminium og stål, konstruktion, materialevalg, produktion og montage. Kombineret med en effektiv og præcis produktion, gør det os til en seriøs og stabil underleverandør, der skaber størst mulig værdi i dine projekter.

Projekt flow

1: Projektopstart
Vi modtager din forespørgsel på et kommende projekt, og der bliver tilknyttet en fast projektleder.

2: Løsningsmuligheder
Vi afdækker og idéudvikler på projektets muligheder og udfordringer i samarbejde med kunden. Som led i dette kan vi eventuelt indgå i udvikling og design af det enkelte produkt.

3: Specifikationer og fastlæggelse af produktet
Konstruktion og endeligt design fastlægges i samarbejde med kunden.

4: Produktionsforberedelser
Vi fastlægger produktionsmetoder og logistik, og indgår aftaler med eventuelle samarbejdspartnere (underleverandører), og begynder produktionsforberedelserne. Dokumentationskrav fastlægges.

5: Produktion
Produktionen, herunder montage, går i gang under nøje overvågning af vores projektledere, herunder styring af eventuelle samarbejdspartnere (underleverandører).

6: Levering
Dit færdige projekt leveres til aftalt tid og i aftalt kvalitet. Eventuel lagerføring af produktet aftales så produkterne leveres i henhold til nøjere aftalt leveringsplan.