Odense: Intern Teknisk Sælger søges

Skovsager Group (NMF Industries) er i hastig udvikling og søger derfor en Intern Teknisk sælger. Du kommer til at indgå i et dygtigt og engageret team i en veletableret produktionsvirksomhed med mange års erfaring med fleksible og professionelle løsninger inden for plade- og rørbearbejdning.

DINE PRIMÆRE ARBEJDESOPGAVER
– Ordremodtagelse
– Kundekontakt
– Hjælp til konstruktioner
– Nye konstruktioner
– Produktionsforberedelse
– Projektstyring af mindre og større opgaver både til maskin- og byggeindustrien

DINE KVALIFIKATIONER
Du har erfaring fra en lignende stilling samt en relevant uddannelse som Produktionsteknolog, Ingeniør (ID, M, eller P) Bygningstekniker eller tilsvarende.
Du er erfaren bruge af Office-pakken, herunder Excel, derudover vil det give en fordel hvis du har erfaring i brug af SolidWorks, styklister, stamdata samt plade- og rørbearbejdning.
Det er vigtigt, at du har drive, arbejder målrettet og engageret med dine opgaver og er god til at kommunikere på tværs i organisationen for derved at sikre at deadlines overholdes og i den rigtige kvalitet. Du bidrager til teamet med godt humør og gode samarbejdsevner.

VI TILBYDER
En spændende stilling i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor du får gode muligheder for at forme din hverdag og fremtid. Du bliver en del af et professionel team i et uformelt miljø, hvor positivitet og nye initiativer værdsættes. Løn efter kvalifikationer.

ER DU KLAR TIL AF GRIBE MULIGHEDEN
Så send en motiveret ansøgning med CV til e-mail kfa@nmf.dk. Har du spørgsmål vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte Teknisk Salgschef Kim Faarup på mobil +45 40 98 90 16.
Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige – ansøgninger evalueres løbende.