Odense: Bygge- og/eller maskinteknisk medarbejder

Skovsager Group (NMF Industries) er i hastig udvikling og søger derfor en bygge- og/eller maskinteknisk medarbejder. Du kommer til at indgå i et dygtigt team i en veletableret produktionsvirksomhed med mange års erfaring med fleksible og professionelle løsninger inden for plade- og rørbearbejdning til bygnings- og maskinindustrien.

DINE PRIMÆRE ARBEJDESOPGAVER
• Produktionsforberedelse
• Hjælp til konstruktioner
• Ordremodtagelse og tilbudsgivning
• Projektstyring af større og mindre opgaver

DINE KVALIFIKATIONER
Du har erfaring fra en lignende stilling samt en relevant uddannelse
som bygningskonstruktør, bygningstekniker, maskintekniker, produk-tionsteknolog eller tilsvarende.

Du er erfaren bruger af Office-pakken, herunder Excel. Derudover vil
det være en fordel, hvis du har erfaring med SolidWorks, styklister, stamdata samt plade- og rørbearbejdning, eller har mod på at lære det.

Det er vigtigt at du har drive, arbejder målrettet og engageret med dine opgaver og er god til at kommunikere på tværs i organisationen, for derved at sikre at deadlines og kvalitetskrav overholdes. Du bidrager til teamet med godt humør og gode samarbejdsevner.

VI TILBYDER
En spændende stilling i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor du får gode muligheder for at forme din hverdag og fremtid. Du bliver en del af et professionelt team i et uformelt miljø, hvor positivitet og nye initiativer værdsættes. Løn efter kvalifikationer.

ER DU KLAR TIL AF GRIBE MULIGHEDEN?
Så send en motiveret ansøgning med CV til e-mail: kfa@nmf.dk. Har du spørgsmål vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte Teknisk Salgschef Kim Faarup på mobil +45 40 98 90 16.
Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige – ansøgninger evalueres løbende.