Ny erfaren programmør/PTA-medarbejder hos QuickTube

Pr. 1/9 2017 er Lars Persson ansat som PTA-medarbejder på QuickTube. Lars har knap 25 års brancheerfaring, og kommer senest fra en stilling hos AVN Tekniks applikationsafdeling.

”Jeg har kendt QuickTube og fabrikschef Henrik Bøgh gennem mange år. Jeg har fx fulgt og programmeret deres TRUMPF TruLaser Tube 7000 siden 2013, og undervist deres folk i bl.a. Tube Design. Jeg kendte derfor også til deres seneste millioninvestering i den 38 meter lange 3D rørlaserskærere fra italienske Adige. Jeg har gennem nogen tid haft lyst til at komme tilbage til det praktiske arbejde i et team, og hos QuickTube så jeg muligheden for at få lov til at blive en del af en virkelig spændende virksomhed i det tekniske førerfelt. Med mine kompetencer kan jeg træde direkte ind i teamet og programmere til alle deres maskiner, og være med til at udfordre grænserne for mulighederne i 3D rørlaserskæring. Det er en udfordring, jeg ser meget frem til”, fortæller Lars Persson.

Henrik Bøgh ser også frem til samarbejdet: ”Det er en kæmpe kapacitet, vi har fået tilført vores PTA-afdeling med ansættelsen af Lars Persson. Han er et kendt – og anererkendt – ansigt i branchen, og har en unik viden om programmering af alle former for rørkonstruktioner i 3D. Det er et samarbejde, som vi forventer os rigtigt meget af frem over”.